BİLSEM YAZ OKULU 2023

BAŞVURULAR 12-18 HAZİRAN 2023 SAAT 13:30-17:30 ARASI ŞAHSEN ALINACAKTIR.

Yaz okulumuzda aşağıda belirtilen atölyelerin açılması planlanmaktadır:

Akıl ve Zeka Oyunları (Kutu) (İlkokul)

Akıl ve Zeka Oyunları (Kutu) (Ortaokul)

Matematik Olimpiyatlarına Hazırlık Atölyesi (İlkokul)

Matematik Olimpiyatlarına Hazırlık Atölyesi (Ortaokul)

ŞARTLAR -DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

5.1. Kurslara; resmî ve özel örgün eğitim kurumları kapsamındaki ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokulu ve ortaöğretim kurumlarında kayıtlı olan öğrenciler ile genel ilköğretim programı uygulanan özel eğitim ortaokulu/özel eğitim sınıfı, genel ortaöğretim programı uygulanan özel eğitim okulları ile mesleki ve teknik ortaöğretim programı uygulanan özel eğitim okulları öğrencilerinden; 2 inci ve 12 nci sınıflar dâhil bu aralıkta öğrenim gören öğrenciler başvurabilir.

5.2. BYO kurslarında öğrenciler okullarının bulunduğu il/ilçe sınırları dışında da kursa katılabilir.

5.3. Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrencilerin velileri tarafından BYO kurs merkezi müdürlüğüne bu kılavuzda yayınlanan takvim doğrultusunda şahsen kurs başvurusu yapılır (Ek:4 BYO Kursu Öğrenci Başvuru Formu). Başvuru sırasında velilerin öğrencinin kimlik bilgilerini ibraz etmesi zorunludur.

5.4. Öğrenciler BYO kurs merkezince belirlenen atölye/derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

Başvuru sırasına göre öğrenciler atölyelere alınacaktır ve gruplar oluşturulduktan sonra okul web sitesinde duyuru yapılacaktır.

Öğrencilerin merkezimize ulaşımından veliler sorumludur.

Yayın: 05.06.2023 - Güncelleme: 08.06.2023 09:38 - Görüntülenme: 303