Mevcut Öğrencilerimizin Kayıt Yenileme İşlemleri 2023-2024

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Bilim ve Sanat Merkezleri Yönergesi'nin 12. Maddesi 4. Fıkrasına göre,"BİLSEM'e kayıtlı öğrencilerin velileri tarafından her yıl eylül ayının ilk haftasının sonuna kadar kayıt güncelleme işlemleri yapılır." denilmektedir. Yine aynı yönergenin 14. maddesinin 3. fıkrasında ise "BİLSEM'e kayıtlı olup kayıt güncelleme döneminde işlem yaptırmayan öğrencilerin BİLSEM ile ilişiği kesilir." denilmektedir.

"28 Ağustos-01 Eylül 2023 Kayıt Yenileme" tarihlerimiz olarak belirlenmiştir.

Kayıt yenileme için Gerekli Evraklar

1) Kayıt formu     WORD    PDF    tıklayınız (Web sitemizden indirilip doldurulacak),

2) Veli muvafakat belgesi     WORD    PDF    tıklayınız(Web sitemizden indirilip doldurulacak),

3) Öğrenci sosyal medya izin belgesi      WORD    PDF    tıklayınız (Web sitemizden indirilip doldurulacak),

4)  Öğrenci Belgesi (Öğrencinin Öğrenim Gördüğü Okuldan veya e-devletten alınacak)

5)  Telli Dosya (25'li Mavi)

Not: Öğrenci belgesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı bilgilerini içerecektir. Belgede öğrencinin okulundaki günlük ders giriş ve çıkış saatlerinin belirtilmesi gerekmektedir. (Etüt saatleri yazılmayacaktır)

ÖNEMLİ NOT: Kayıt Güncellemeler 28 Ağustos-01 Eylül 2023 tarihleri arasında yukarıda belirtilen belgelerin mavi kalemle ıslak imzalı olarak doldurularak  kurumumuza elden teslim etmeleri halinde kayıt güncelleme işlemi yapılabilecektir. Kayıt güncellemeyen öğrencilerin kaydı silinecektir.

KAYIT EVRAKLARINIZI KURUMUMUZDAN DA TEMİN EDİP, KAYIT MASASINDA DOLDURABİLİRSİNİZ.

ÖNEMLİ NOT: Kayıt güncellemenin yapılabilmesi için tüm belgelerin eksiksiz olarak doldurulup KURUMUMUZA ELDEN TESLİM ETMELERİ gerekmektedir.

Adresimiz: Gazi Mahallesi 30106 Sokak No:22 Akşehir/Konya

Yayın: 13.08.2021 - Güncelleme: 07.08.2023 16:08 - Görüntülenme: 1439