AKŞEHİR BİLSEM'DEN TÜRKİYE DERECELERİ

Yeni Nesil Yarışma, tüm Türkiye genelinde yılda iki defa düzenlenen, ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlık amaçlı yapılan ödüllü bir yarışmadır. Matematik, fen ve bilgisayar alanlarında, alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanan yarışma sorularıyla, okullarda yüz yüze ve bireysel kayıtlarda online olarak düzenlenir. Yeni Nesil İcat Çıkaran Yarışmada 4. sınıf öğrencimiz  Demir Haluk Özdemir ve 7. sınıf öğrencimiz Ali Talha Öztürk Türkiye 2.'leri, 6. sınıf öğrencimiz Hamithan Sav Türkiye 3.'sü olmuştur.  8 öğrencimiz ilk 10'a girerek Üstün Başarı Belgesi ve  5 öğrencimiz yüzdelik dilime göre Başarı Belgesi almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize danışmanlık eden Nurcan Aldemir' teşekkür ediyoruz.

01-06-202301-06-2023

Yayın: 01.06.2023 - Güncelleme: 15.01.2024 12:59 - Görüntülenme: 79