MATBURGER YARIŞMASINDA FİNALDEYİZ

Türkiye’de öğrenim gören öğrencilerin matematiği öğrenmede deneyimleriyle matematiğe yönelik olumlu tutum geliştirmesini sağlamak  ve ulusal düzeyde matematiksel okuryazarlık becerilerini geliştirmek amaçlarıyla yapılan MatBurger Yarışması bu yıl ilk kez gerçekleştirildi. Matematik öğretmenimiz Nurcan Aldemir'in danışmanlığında öğrencilerimiz yarışmanın 1. aşamasına kurumumuzda katılmıştır. Ulusal Matburger Yarışması 1. aşamasına katılan öğrenciler, katıldıkları yetkili veya uygulama okulundaki öğrenciler arasından %5’lik dilime girmişlerse Ulusal Matburger Yarışması final aşamasına girmeye hak kazanırlar. 6. sınıf öğrencimiz Hamithan Sav Nevşehir'de gerçekleşecek olan Final aşamasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik  ederiz. 27 Mayıs'ta  gireceği Final aşamasında öğrencimize başarılar dileriz.

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 15.01.2024 12:58 - Görüntülenme: 58