SorgulayaBİLSEM

Kurumumuzdan bir proje daha!

Kurumumuzdan bir proje daha! Okulumuzda yürütülmekte olan e-Twinning projelerine bir yenisi daha eklendi. Okulumuz öğretmenleri Mehmet Uza Vahdi Ölker Canan Şentürk Barışık İsmail Coşan ve 8 Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeninin katılımı ile yürütülecek olan "SorgulayaBİLSEM" isimli projemizde Çocuklar için Felsefe Pedagojisi ile ilgili çalışmalar yürütülecek. Projemizde öğrencilerimize daha fazla özerklik kazandırmak ve bu yönde gelişimlerini desteklemek amaçlanmaktadır. Çocukların eleştirel, yaratıcı, iş birliğine dayalı, özen gösteren düşünmeyi keşfetmelerini sağlayacak olan 'felsefe yapmayı' öğreten, 'Çocuklar için Felsefe' (P4C) etkinlikleri uygulanacak. Bu kapsamda projeye gönüllü katılım sağlayacak öğrencilerden soruşturma çemberi oluşturularak p4C oturumları gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Yayın: 11.04.2021 - Güncelleme: 11.05.2024 12:15 - Görüntülenme: 363

Etiketler :