STEM JOURNEY IN MINECRAFT WORLD

"STEM Journey In Minecraft World" projesiyle, eTwinning projelerimize bir yenisini ekleyen İlköğretim Matematik öğretmenimiz Nurcan Aldemir, projenin ulusal destek servisi tarafından onaylanmasıyla DE-2 ve BYF programı öğrencilerimizle çalışmalarına başlamıştır. Proje ortakları Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'dan katılan 9 öğretmen ve 6-11 yaş öğrencilerinden oluşmaktadır.  Projede, öğrencilerin öğrendikleri bilgi ve becerileri gerçek hayatla uzlaştırma fırsatı sağlayan bir yaklaşım olan STEM'i; inşa etmeyi, işbirliğini ve problem çözmeyi destekleyen açık dünya oyunu Minecraft Education Edition'a entegre etmek amaçlanmıştır. Bu bütünlük içinde tema sürdürülebilirlik olacaktır. Öğrencilerimize sürdürülebilirlik ve vatandaşlık bilinci vermek hedeflenmiştir. Çalışmalarında başarılar dileriz.

09-05-202109-05-2021

Yayın: 09.05.2021 - Güncelleme: 15.01.2024 12:57 - Görüntülenme: 206